ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Κουτσούμπας για πτωχευτικό: «Τσακίζει τα λαϊκά νοικοκυριά για να κερδίσει το κεφάλαιο»

Δ.Κουτσούμπας για πτωχευτικό: «Τσακίζει τα λαϊκά νοικοκυριά για να κερδίσει το κεφάλαιο»

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας άσκησε κριτική για το νέο πτωχευτικό νομοσχέδιο και τόνισε ότι μετατρέπει τους μισθωτούς σε δούλους των τραπεζών.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ανέφερε ότι οι προωθούμενες διατάξεις εξυπηρετούν «το κεφάλαιο και την καπιταλιστική ασυδοσία» και σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Η κρίση οδήγησε σε απαξίωση του κεφαλαίου και πρέπει κάποιος να το πληρώσει και αυτός δυστυχώς είναι ο λαός. Το βάρος θα πέσει ξανά πάνω στις πλάτες των εργαζομένων. Η κυβέρνηση της ΝΔ κάνει ότι και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ. Τσακίζει τα λαϊκά νοικοκυριά για να κερδίσει το κεφάλαιο. Μονά ζυγά για το κεφάλαιο».

Ο κ. Κουτσούμπας στρέφοντας τα πυρά του και προς την αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμισε «Μπορούν τα χρέη να ρυθμιστούν με άλλο τρόπο όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ; Η αξιωματική αντιπολίτευση υπόσχεται ένα μαγικό τρόπο που κερδίζουν και τα υποχρεωμένα νοικοκυριά και οι τράπεζες. Κοροϊδεύει. Δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα. Πάντα κάποιος θα χάσει. Δεν γίνεται να βγαίνουν όλοι κερδισμένοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέραν αυτού, ο γγ του ΚΚΕ αναφέρθηκε και στην υγειονομική κρίση επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την έξαρση των κρουσμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.