ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ. Λιάκος: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχτεί επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα πέρα από τα συμφωνηθέντα»

Δ. Λιάκος: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχτεί επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα πέρα από τα συμφωνηθέντα»

Μιλώντας για τον προϋπολογισμό και αφήνοντας να διαφανεί ότι η κυβέρνηση δεν συζητάει νέο μνημόνιο πέραν του 2018 ο  υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, δήλωσε στην Βουλή ότι «η συμφωνία που έχουμε υπογράψει έχει ημερομηνία λήξης και θέλουμε να είναι οριστική».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λιάκος είπε επίσης ότι « η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχτεί επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα πέρα από τα συμφωνηθέντα, ούτε να υποκύψει υπό την πίεση για το κλείσιμο της αξιολόγησης σε μαξιμαλιστικές απαιτήσεις, όπως συμβαίνει στο ζήτημα των εργασιακών». Στη συνέχεια της ομιλίας του ο υπουργός διευκρίνισε ότι στη συμφωνία προβλέπεται ρητά η εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών στη βάση του ευρωπαϊκού κεκτημένου. Σε μια χώρα με 23% ανεργία και 50% στους νέους, δεν μπορεί να συζητείται περαιτέρω απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων”.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προχωρώντας, ζήτησε «από την πλευρά των εταίρων μας μια υπέρβαση, με τη μορφή της έμπρακτης υποστήριξης – ένα άλμα εμπιστοσύνης απέναντι στη χώρα μας, που θα λειτουργήσει  ως αναγκαία παρώθηση για την έξοδο από την κρίση και κατ’ επέκταση για την επιστροφή στην κανονικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.