ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O Γ. Σταθάκης απορρίπτει ενμέρωση της ΝΔ σχετικά με τη ΔΕΗ

O Γ. Σταθάκης απορρίπτει ενμέρωση της ΝΔ σχετικά με τη ΔΕΗ

Απέρριψε ο Γιώργος Σταθάκης το αίτημα της ΝΔ να κληθεί στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης ενώ προανήγγειλε πως σύντομα η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ενημέρωση στη Βουλή για την ΔΕΗ. 

«Το κείμενο της ΝΔ είναι απαράδεκτο» τόνισε ο Γιώργος Σταθάκης μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, τονίζοντας μάλιστα πως το στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνοδεύει το κείμενο «με απειλές για Ειδικά Δικαστήρια, ενώ δεν τηρεί ούτε τις τυπικές διαδικασίες». Όπως είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας «από ό,τι μαθαίνω από την πρόεδρο της Επιτροπής το αίτημα της ΝΔ δεν πληροί ούτε τα τυπικά για να προκαλέσει τη συζήτηση. Η απάντησή μου είναι αρνητική απέναντι στη ΝΔ». Ο Γιώργος Σταθάκης προανήγγειλε, ωστόσο, πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει στο προσεχές διάστημα σε ειδική συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή για το θέμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η ΝΔ έχει ζητήσει την κλήση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου προκειμένου ο τελευταίος, όπως ανέφερε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «να ενημερώσει για τις αρνητικές εξελίξεις που οδηγούν στην απαξίωση της ΔΕΗ και φέρνουν την επιχείρηση στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Ακόμη, καλείται να ενημερώσει για τη διερεύνηση των ευθυνών, που υπάρχουν σε επιχειρησιακό και πολιτικό επίπεδο».  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.