ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Βαρβιτσιώτης για Διάσκεψη Βερολίνου: «Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για να συμμετάσχουμε σε επόμενη φάση»

Μ.Βαρβιτσιώτης για Διάσκεψη Βερολίνου: «Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για να συμμετάσχουμε σε επόμενη φάση»

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα δεν κλήθηκε στη Διάσκεψη του Βερολίνου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών σημείωσε ότι η Ελλάδα ήταν απούσα από όλες τις διαδικασίες σχετικά με την κρίση στη Λιβύη τα προηγούμενα χρόνια και τόνισε πως «η μόνη φορά που προσκληθήκαμε ήταν στη διάσκεψη του Παλέρμο, που οργάνωσε η ιταλική πλευρά, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 30 χώρες και ουσιαστικά δεν παρήχθη κανένα αποτέλεσμα». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η Αθήνα θα είχε εποικοδομητικό ρόλο στη διαδικασία «και για αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε να πιέζουμε προς αυτή την κατεύθυνση για συμπερίληψη μας σε επόμενη φάση».

Βαρβιτσιώτης για Σακελλαροπούλου: Μπορεί να ενώσει
Σχολιάζοντας της επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, υπογράμμισε πως υπάρχει ικανοποίηση στη ΝΔ, πως πρόκειται για άξια δικαστικό και για την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο. Τόνισε πως «κανένας δεν μπορεί να πει ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε μία επιλογή κομματική ή μέσα σε ένα στενό ορίζοντα ιδεολογικοπολιτικό, αλλά μια επιλογή που μπορεί να ενώσει στο πρόσωπό της πολύ περισσότερους χώρους» και σημείωσε πως παρότι δεν υπάρχει ανάγκη, περιμένει και από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις να την ψηφίσουν «γιατί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι πάνω και πέρα από το καθημερινό πολιτικό, την πολιτική διαμάχη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.