ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό το υπουργικό συμβούλιο – Η ατζέντα της συνεδρίασης

Συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό το υπουργικό συμβούλιο – Η ατζέντα της συνεδρίασης

Στις 12.00, θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό το υπουργικό Συμβούλιο. Η ατζέντα της συνεδρίασης περιλαμβάνει:

-Παρουσίαση νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για την εταιρική διακυβέρνηση

-Παρουσίαση νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για ζητήματα πρωτοβάθμιας δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

-Παρουσίαση νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας: «Εκσυγχρονισμός περιβαλλοντικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις»

-Παρουσίαση νομοθετικών πρωτοβουλιών Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Επιλογή αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας (υπουργείο Δικαιοσύνης)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.