ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Golden Dawn Girls»: Το νορβηγικό ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στις γυναίκες του Λαϊκού Συνδέσμου (βίντεο)

«Golden Dawn Girls»: Το νορβηγικό ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στις γυναίκες του Λαϊκού Συνδέσμου (βίντεο)

«Τι συνέβη στην Ελλάδα»; Ο Nορβηγός σκηνοθέτης Håvard Bustnes στην αρχή του ιδιότυπου ντοκιμαντέρ του με τίτλο «Golden Dawn Girls», το οποίο πρόκειται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Άμστερνταμ όπως επισημαίνει στην περίληψη του ντοκιμαντέρ, η οποία παρατίθεται στον ιστότοπο του φεστιβάλ, τα τεελυταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλες πολιτικές αλλαγές

«Με πολλά από τα εξέχοντα μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής να βρίσκονται πλέον στη φυλακή, μια κόρη, μια σύζυγος και μια μητέρα συνεχίζουν να διαδίδουν το μήνυμά της – και όλες τους είναι αρκετά έμπειρες ώστε να αποφεύγουν τυχόν γλωσσικά ολισθήματα κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων.

Ωστόσο, αν και σταματούν συχνά τη συνέντευξη για να βεβαιωθούν πως πήγε όπως θέλουν, ο Bustnes αφήνει την κάμερα να γράφει»

Μεταξύ των γυναικών που συμμετέχουν στο ντοκιμαντέρ, είναι η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του ιδρυτή και γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, και η Ευγενία Γερμένη, σύζυγος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το «Golden Dawn Girls» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Άμστερνταμ, το οποίο θα πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 26 Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.