ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διέψευσε ο Ιβάν Σαββίδης τις πληροφορίες περί πώλησης του Open

Διέψευσε ο Ιβάν Σαββίδης τις πληροφορίες περί πώλησης του Open

Ο ιδιοκτήτης της Dimera Group κατά τη διάρκεια δίωρης τηλεδιάσκεψης από το Porto Carras, όπου βρίσκεται, με το ειδησεογραφικό τμήμα του σταθμού, διέψευσε τις σχετικές φήμες.

Αρχικά, ο Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε το προσωπικό του ενημερωτικού τομέα του Open και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον τρόπο που καλύφθηκαν δημοσιογραφικά οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές που έκαψαν πολλές περιοχές της χώρας τονίζοντας την σημασία που είχε το γεγονός ότι δόθηκε ο λόγος στους πολίτες.

Οι δημοσιογράφοι του ενημερωτικού τομέα του Open θέλησαν όμως να μάθουν και «τι μέλλει γενέσθαι» με τον σταθμό και αν τελικά υφίσταται πως πωλείται.

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως το Open δεν πωλείται και πως δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή κατά την οποία να σκέφτηκε να πράξει κάτι τέτοιο.

«Θα χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του τελευταίου διαστήματος. Θα ήμουν τρελός αν άφηνα έτσι μία επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ» είπε ο ίδιος.

Η χιουμοριστική απάντηση στα σενάρια που αφορούν στην υγεία του

Εκτός από τα σενάρια περί πώλησης του Open, ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να βάλει τέλος και σε κάποια άλλα σενάρια που αφορούν στην υγεία του καθώς οι φήμες τον θέλουν να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως αυτά τα κυκλοφορούν κάποιοι που τον πολεμούν ενώ τους «απάντησε» με μια παλιά ρωσική παροιμία. «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους», είπε και χαμογέλασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φήμες που αφορούν στην υγεία του φέρονται να πυροδοτήθηκαν από το γεγονός πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα. Ο ίδιος σημείωσε πως αυτό οφείλεται στην πανδημία καθώς: «Έχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά ο οργανισμός μου δεν έχει αναπτύξει αντισώματα. Άρα, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον συγχρωτισμό μου με άλλους ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να θέσω σε κίνδυνο τη δική μου υγεία και των άλλων, από τη στιγμή που όλα μπορούν να γίνουν μέσω βιντεοκλήσης. Δουλεύω 16-18 ώρες την ημέρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.