ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με αιχμές προς άλλους σταθμούς απάντησαν οι εργαζόμενοι του Mega στο εξώδικο της Digea

Με αιχμές προς άλλους σταθμούς απάντησαν οι εργαζόμενοι του Mega στο εξώδικο της Digea

Ανακοίνωση με την οποία απαντούν στο εξώδικο της Digea εξέδωσαν πριν από λίγο οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Mega.

Μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για προσπάθεια να πέσει “μαύρο” στο κανάλι από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς από τους οποίους ζητούν να μη βάζουν τρικλοποδιές στην προσπάθεια που γίνεται να ξαναλειτουργήσει το κανάλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Εμείς, οι εργαζόμενοι του Mega εκφράζουμε τον προβληματισμό μας (όχι όμως και την έκπληξή μας), για την εκ νέου προσπάθεια εκπροσώπων συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, να ρίξουν «μαύρο» (υποβάθμιση σήματος) στη συχνότητα του Mega, επειδή (δήθεν) δεν τηρήθηκε η υποχρέωση της πληρωμής της δόσης της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε στην Digea στις 31 Ιανουαρίου 2017.

Όταν μάλιστα τα χρέη άλλων τηλεοπτικών σταθμών (εν λειτουργία ή μη), παραμένουν ανεξόφλητα εδώ και χρόνια και δεν έχουν αναζητηθεί. (Η δόση στην DIGEA – στην οποία η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε είναι μέτοχος και εγγυητής- πληρώθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2017, με 12 ώρες καθυστέρηση…)

Το Mega βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του, αγκαλιασμένο από τους τηλεθεατές και τη διαφημιστική αγορά ( και αυτό ενοχλεί περισσότερο) καθώς είναι σε εξέλιξη μια συντονισμένη προσπάθεια για την επάνοδο του στην πλήρη κανονικότητα.

Θέλουμε η προσπάθεια να πετύχει και ζητούμε από τους εκπροσώπους συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών, να μην βάζουν «τρικλοποδιές»( όχι μόνο εντός Digea αλλά και στην διαφημιστική αγορά). Θεωρούμε αυτονόητη την συμπαράσταση των συναδέλφων μας στα άλλα κανάλια, για να μην χαθεί ούτε μια θέση εργασίας.

Όχι μαύρο στα κανάλια! Το θυμάστε;

Υ.Γ: Μήπως για κάποιους που υπερθεμάτιζαν, το «Όχι μαύρο στα κανάλια» δεν ήταν σημαία, αλλά σημαία ευκαιρίας; Μήπως το κίνητρο για κάποιους δεν είναι το χρέος στην Digea, αλλά το «μαύρο» στο Mega; 

Πάνος Τουμάσης 

Εκπρόσωπος Εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ

Γιώργος Κρητικός

Εκπρόσωπος Εργαζομένων στην ΕΤΙΤΑ

Μάνος Καραχάλιος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκπρόσωπος Εργαζομένων στην ΕΠΗΕΑ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.