ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι δυο ανεξάρτητοι βουλευτές που μιλούν με Κ.Μητσοτάκη και το πρόσωπο έκπληξη

Οι δυο ανεξάρτητοι βουλευτές που μιλούν με Κ.Μητσοτάκη και το πρόσωπο έκπληξη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτό τον καιρό, δεν ασχολείται μόνο με τα νέα γραφεία του κόμματος. Ψάχνει και ψάχνεται ο ίδιος ενόψει ΔΕΘ, ωστόσο μπροστά του βρίσκεται και ο «σχεδιασμός» για τις επόμενες εκλογές.

Βρίσκεται λοιπόν σε αναζήτηση συμμαχιών και ήδη μιλάει με ανεξάρτητους βουλευτές.

Πρόκειται για τους Λεωνίδα Γρηγοράκο, Χάρη Θεοχάρη και… Στάθη Παναγούλη. Με τον πρώτο δείχνουν να έχουν συμφωνήσει σε όλα και δεν αποκλείεται να είναι στις λίστες της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές. Ο δεύτερος, κινείται αυτόνομα, ωστόσο τα περιθώρια συνεργασίας μαζί του είναι πολλά. Με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, οι συζητήσεις γίνονται σε… ακαδημαϊκό επίπεδο, καθώς αμφότεροι βρέθηκαν να σχολιάσουν την… επικαιρότητα.

Τα προαναφερθέντα ονόματα, έχουν πάρει το σχετικό… ΟΚ από τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά, σε γεύμα που είχαν πριν έρθουν οι εξελίξεις με την ΕΛΣΤΑΤ, είπε πως δεν έχει αντίρρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον πρώην πρωθυπουργό, «βαρίδι» αποτελεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος και όσα ακούγονται περί ένταξης στην Ν.Δ., με τον πρώην πρωθυπουργό να μην ακούει… κουβέντα, όπως γράφει σήμερα και ο κυριακάτικος Τύπος .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.