ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Την απομάκρυνση της Γενικής Γραμματέως Διαφθοράς ζητά η ΝΔ (βίντεο)

Την απομάκρυνση της Γενικής Γραμματέως Διαφθοράς ζητά η ΝΔ (βίντεο)

Την απομάκρυνση της Νατάσας Ξεπαπαδέα από τη θέση της γενικής γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς ζήτησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, σχολιάζοντας την αποκάλυψη περί παράλληλης εκπροσώπησης του Αρτέμη Αρτεμίου.

«Η αποκάλυψη ότι η διορισμένη από την κυβέρνηση Γενική Γραμματέας κατά της διαφθοράς, κ. Ξεπαπαδέα εκπροσωπούσε παράλληλα και τον ειδικό στις offshore Αρτέμη Αρτεμίου, επιβεβαιώνει πόσο στενές είναι οι σχέσεις του Μαξίμου με τον διαπλεκόμενο δικηγόρο», τονίζει η κυρία Ζαχαράκη.

Όπως πρόσθεσε, ο Μανώλης Πετσίτης «που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, ο Αρτεμίου που τον χρηματοδοτούσε από την Κύπρο, τα ταξίδια του με τον Νίκο Παππά στη Βενεζουέλα και το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ, είναι όλα κομμάτια της ίδιας σκοτεινής υπόθεσης».

Γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία ζητά την απομάκρυνση της κυρίας Ξεπαπαδέα από τη θέση της και καλεί τους κ.κ. Τσίπρα και Παππά να αναλάβουν τις ευθύνες τους.


Αναλυτικά, η κυρία Ζαχαράκη δήλωσε:

Η αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος ότι η διορισμένη από την κυβέρνηση Γενική Γραμματέας κατά της διαφθοράς, κ. Ξεπαπαδέα εκπροσωπούσε παράλληλα και τον ειδικό στις offshore Αρτέμη Αρτεμίου, επιβεβαιώνει πόσο στενές είναι οι σχέσεις του Μαξίμου με τον διαπλεκόμενο δικηγόρο.

Ο Πετσίτης που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, ο Αρτεμίου που τον χρηματοδοτούσε από την Κύπρο, τα ταξίδια του με τον Νίκο Παππά στη Βενεζουέλα και το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ, είναι όλα κομμάτια της ίδιας σκοτεινής υπόθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κ. Ξεπαπαδέα πρέπει σήμερα κιόλας να απομακρυνθεί από τη θέση της και οι κ. Τσίπρας και Παππάς να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους για αυτό το τεράστιο σκάνδαλο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.