Ντ.Μπακογιάννη για στάση του μετρό: «Όταν κάνεις τη ζωή των ανθρώπων δύσκολη ευτελίζεις τον συνδικαλισμό»

Ντ.Μπακογιάννη για στάση του μετρό: «Όταν κάνεις τη ζωή των ανθρώπων δύσκολη ευτελίζεις τον συνδικαλισμό»

Σφοδρή επίθεση στους συνδικαλιστές του Μετρό για τη σημερινή στάση απεργίας, που ταλαιπώρησε την πρωτεύουσα εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «όταν κάνεις τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων δύσκολη, τότε ευτελίζεις την έννοια του συνδικαλισμού» και πρόσθεσε ότι με την απόφασή τους οι συνδικαλιστές ένωσαν το σύμπαν εναντίον τους.

«Θα έπρεπε να σκεφτούν ότι το μετρό εξυπηρετεί τρία εκατομμύρια επιβάτες» σημείωσε η κυρία Μπακογιάννη, κατηγορώντας το σωματείο ότι προχώρησε στη στάση εργασίας για να μην μετακινηθούν κάποιοι υπάλληλοι από τις διοικητικές θέσεις στα γκισέ.

Συναινετικός πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η κυρία Μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εκτιμώντας ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό και ότι μπορεί να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο. «Είναι πολυτέλεια αυτή την ώρα με τα προβλήματα, που έχει η χώρα να τσακωνόμαστε για το θέμα αυτό». Η ίδια απέφυγε να τοποθετηθεί για κάποιο πρόσωπο, διευκρινίζοντας ότι αναμένει την πρόταση του πρωθυπουργού.

Η Τουρκία έχει ανάγκη την Ευρώπη

Όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά η κυρία Μπακογιάννη τόνισε ότι χρειάζεται μία ξεκάθαρη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία, ώστε να ξεκινήσει μία νέα διαδικασία για μία ειδική σχέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία. Κατά την εκτίμησή της αυτό είναι δυνατό, διότι η Τουρκία έχει ανάγκη την Ευρώπη.

Σε κατάσταση λίμπο ο ΣΥΡΙΖΑ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυρία Μπακογιάννη επιτέθηκε με σφοδρότητα στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται σε κατάσταση «λίμπο», ότι αναζητά αρχικά ταυτότητα και μετά στρατηγική. Όταν τα βρει αυτά «θα είμαι σε θέση να σας πω, πώς θα πάει η πολιτική ζωή της χώρας» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.