ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξύπνησε και η ΝΔ για Big Brother: ​«​Η κυβέρνηση επέδειξε ανακλαστικά» – Και γελάσαμε!

Ξύπνησε και η ΝΔ για Big Brother: ​«​Η κυβέρνηση επέδειξε ανακλαστικά» – Και γελάσαμε!

Το Big Brother του ΣΚΑΪ από την πρώτη ημέρα της προβολής του είχε δείξει περί τίνος επρόκειτο και το pronews.gr είχε καταγράψει με ακρίβεια το περιεχόμενό του με σχετικό άρθρο για το αγαπημένο στην κυβέρνηση κανάλι, του οποίου η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων και κεντρικό «πρόσωπο» του σταθμού, Σία Κοσιώνη τυγχάνει σύζυγος του ανιψιού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του δημάρχου Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη και νύφη της Ντόρας Μπακογιάννη.

Τώρα η ΝΔ προσπαθεί να διαχωρίσει την θέση της από το σκουπίδι που προβάλει σε πενθήμερη βάση το κανάλι, εκδίδοντας ανακοίνωση που «αποκηρύσσει» το Big Brother, αλλά όχι και αυτούς που το δημιούργησαν, δηλαδή τον χρυσοπληρωμένο από κυβερνητικές διαφημίσεις τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Και αναφέρει σε σχετική δήλωσή της:

«Οτιδήποτε προωθεί την κουλτούρα του βιασμού είναι εγκληματικό και άρα απερίφραστα καταδικαστέο και μη αποδεκτό. Πόσο μάλλον όταν αυτό δημοσιοποιείται στα πλαίσια τηλεοπτικών προϊόντων.

​Τα αντανακλαστικά που επέδειξε η κυβέρνηση, η ομόθυμη καταδίκη σύσσωμου του πολιτικού κόσμου, η αντίδραση των λειτουργών των ΜΜΕ αλλά και της κοινωνίας στο σύνολο της αποτελούν την πιο εμφατική απάντηση σε τέτοια φαινόμενα.

​Ας μην θολώνουμε το πανίσχυρο μήνυμα με μικρόψυχες προσπάθειες πολιτικής εκμετάλλευσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η «κουλτούρα του βιασμού» τους πείραξε μόνο από όλο αυτό; Η κουλτούρα της πορνείας, ανδρικής και γυναικείας και της εξαχρείωσης των ανθρωπίνων σχέσεων, δεν τους πείραξε; Αυτά είναι τα «ανακλαστικά» της ΝΔ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.