ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α. Λοβέρδος: «Με τις δηλώσεις σας προκαλείτε εφιάλτες στην οικονομία»

Α. Λοβέρδος: «Με τις δηλώσεις σας προκαλείτε εφιάλτες στην οικονομία»

Επίθεση στα κυβερνητικά στελέχη που με ατυχείς δηλώσεις προκαλούν αναταράξεις στην οικονομία, στην κοινωνία και στην πορεία της διαπραγμάτευσης εξαπέλυσε ο κ.Ανδρέας Λοβέρδος στην Βουλή.

«Ποιον κοροϊδεύει ο πρωθυπουργός της χώρας όταν διατυμπανίζει ότι μέσα σε ενάμιση χρόνο στήσαμε την οικονομία στα πόδια της» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να συνεχίσει:

«Σήμερα, ο κ. Βερναρδάκης αντίθετα με τα όσα λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σας, μας είπε ότι αν η ποσοτική χαλάρωση δεν θα γίνει τον Μάρτιο, δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Αυτό είναι ένα μήνυμα στην οικονομία ότι η ρευστότητα δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. Με τις δηλώσεις σας προκαλείτε εφιάλτες στην οικονομία».

Από το «στόχαστρο» του κ. Λοβέρδου δεν ξέφυγε ούτε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπουργός αγανακτισμένος, το πάλαι ποτέ, είπε σε πολίτη «άντε πάγαινε». Εσείς να πάτε. Να σηκωθείτε και να φύγετε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.