ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα διαπιστευτήριά του παρέδωσε ο υπουργός Μεταφορών Κ.Καραμανλής στον Τ.Πάιατ…

Τα διαπιστευτήριά του παρέδωσε ο υπουργός Μεταφορών Κ.Καραμανλής στον Τ.Πάιατ…

Ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ήταν το τελευταίο κυβερνητικό στέλεχος που «παρέλασε» από το γραφείο του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζέφρι Πάιατ για να παραδώσει τα «διαπιστευτήριά» του στην Ουάσιγκτον.

Η συνάντηση αυτή καθ’ αυτή δεν είναι κακή ή καλύτερα δεν είναι ασυνήθιστη. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα που έχουν επιβάλει στη χώρα οι δύο τελευταίες κυβερνήσεις μετατρέποντάς την σε προτεκτοράτο.

Όμως, ενώ η κοινοποίηση αυτής της συνάντησης θα μπορούσε να γίνει διακριτικά με μία απλή ανακοίνωση, ο Κώστας Καραμανλής έσπευσε να ανεβάσει φωτογραφία στα social media μαζί με τον πρέσβη!

Και ρωτούμε για ποιο λόγο;

Για να δείξει ότι έχει την τιμή να μιλάει με τον πρέσβη; Για να ευχαριστήσει τον κ.Πάιατ;

Έχει καταλάβει ο κ.Καραμανλής τι όνομα και τι κληρονομιά κουβαλάει;

Μία κληρονομιά πολύ βαριά για να φαίνεται ως «υποτακτικός» οποιουδήποτε πρέσβη, ο οποίος είναι κυριολεκτικά ένας διορισμένος υπάλληλος.

Ή μήπως θεωρεί ο κ.Καραμανλής ότι είναι σωστό να αντιγράφει συμπεριφορές άλλων υπουργών οι οποίοι πριν λίγα χρόνια δεν ήταν «πουθενά» και δεν τους ήξερε κανείς.

Ας μάθει λοιπόν ο κ.Καραμανλής ότι πριν μερικά χρόνια αυτός που θα παρακαλούσε έναν άλλον Καραμανλή για μία φωτογραφία θα ήταν ο κ.Πάιατ και σίγουρα όχι το αντίστροφο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.