ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προκλητική φωτογραφία Κ.Μητσοτάκη: «Ανέμελος» χωρίς μάσκα σε κινηματογράφο

Προκλητική φωτογραφία Κ.Μητσοτάκη: «Ανέμελος» χωρίς μάσκα σε κινηματογράφο

Άλλα μέτρα ισχύουν για όλους τους πολίτες και άλλα για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένεια του.

Ο πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε με τον γιο του σε κινηματογράφο. Κανείς από τους δύο δεν φορούσε μάσκες, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους πολίτες που βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την ίδια ταινία, στον ίδιο χώρο.

Την ώρα που η κυβέρνηση εξακολουθεί να δαιμονοποιεί τους πολίτες περί μη τήρησης των μέτρων, προκειμένου να καλύψει τις εγκληματικές τις ευθύνες αναφορικά με την νέα έξαρση της πανδημίας, ο πρωθυπουργός επιμένει να βρίσκεται σε έναν άλλο, παράλληλο κόσμο.

Ειδικά την στιγμή που κάποιοι απεργάζονται προκλητικό καθολικό κλείσιμο στην Θεσσαλονίκη, απαγόρευση των παρελάσεων και της μεγάλης θρησκευτικής εορτής του Αγίου Δημητρίου, αν μη τι άλλο, ο πρωθυπουργός όφειλε έστω και υποκριτικά να δείξει ενσυναίσθηση και να δώσει το καλό παράδειγμα.

Δυστυχώς τα παραδείγματα ανεμελιάς και ανευθυνότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνουν τελείως λάθος μήνυμα στους πολίτες που δικαίως πλέον αμφισβητούν τις επιλογές της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.