Χαμός στο Twitter με την «Ελληνική Αγωγή»: Η κυβέρνηση βάζει την εταιρεία του Α.Γεωργιάδη στα δημόσια σχολεία!

Mε σφραγίδα Ν.Κεραμέως...

Χαμός στο Twitter με την «Ελληνική Αγωγή»: Η κυβέρνηση βάζει την εταιρεία του Α.Γεωργιάδη στα δημόσια σχολεία!

Πολλές αντιδράσεις έχει δημιουργήσει στο διαδίκτυο η δημοσιοποίηση του εγγράφου με την έγκριση του υπουργείου Παιδείας και της Νίκης Κεραμέως, ώστε η «Ελληνική Αγωγή» που ανήκει στον Άδωνι Γεωργιάδη να εισέλθει στα δημόσια σχολεία.

Συγκεκριμένα το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ενέκρινε για το τρέχον σχολικό έτος την υλοποίηση «εκπαιδευτικού προγράμματος» από… παιδαγωγούς της «Ελληνικής Αγωγής» σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Μέσα σε λίγες ώρες 3.000 χρήστες σχολίασαν το θέμα και αναρωτιούνται πόσο στοίχισε στο ελληνικό δημόσιο καταλογίζοντας σκοταδιστικές αντιλήψεις και τον τσαρλατανισμό της εταιρείας.

Ακολουθούν ορισμένα από τα tweets με το δημοφιλές πλέον χάσταγκ #ελληνικη_αγωγη

Ο Α.Γεωργιάδης ομολογεί επαγγελματική δραστηριότητα ενώ απαγορεύεται ρητά από το Σύνταγμα!

Εξαιρετικά αποκαλυπτική ήταν η αντιπαράθεση που είχαν στο Twitter ο δημοσιογράφος Γιάννης Μπογιόπουλος και ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Όλα ξεκίνησαν μετά την αποκάλυψη της συμφωνίας του υπουργείου παιδείας με την εταιρεία «Ελληνική Αγωγή».

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Μπογιόπουλος λοιπόν έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter στηλιτεύοντας την συγκεκριμένη συμφωνία, υποστηρίζοντας ότι «υπάρχουν δεκάδες λόγοι για τους οποίους το υπουργείο Παιδείας δεν θα έπρεπε να υπογράψει συμφωνία με την Ελληνική Αγωγή».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε κατηγορώντας τον δημοσιογράφο για «παραπληροφόρηση» διευκρινίζοντας ότι κανένα δημόσιο χρήμα «δεν πηγαίνει σε εμάς»!

Αυτή η παραδοχή του Άδωνι ότι εμπλέκεται στην εταιρεία ενώ κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το Σύνταγμα, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του δημοσιογράφου, ο οποίος έγραψε: «Για άλλη μια φορά ομολογείτε ότι ασχολείστε με επιχειρήσεις, πράγμα που απαγορεύεται από το Σύνταγμα:

«Oποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα των μελών της Kυβέρνησης, των Yφυπουργών και του Προέδρου της Bουλής αναστέλλεται κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων τους»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, μετά από την συγκεκριμένη ομολογία, ο υπουργός θα είχε αποπεμφθεί. Όχι όμως στην Ελλάδα. Εδώ έχουμε πλέον την μετατροπή της πατρίδας μας σε μπανανία, με υπουργική σφραγίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.