ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά ο Δ.Καμπουράκης;

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά ο Δ.Καμπουράκης;

Yποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά είναι αρκετό πιθανό να κατέβει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Καμπουράκης.

Αυτό υποστηρίζουν τα «Παραπολιτικά», τα οποία μάλιστα προσθέτουν ότι είχε γίνει μια σχετική κουβέντα και κατά το παρελθόν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο τότε (δηλαδή στις προηγούμενες εκλογές) ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην περάσει στην απέναντι όχθη του ποταμού.

Προφανώς τώρα το ξανασκέφτηκε και μάλλον έχει καταλήξει να συμμετάσχει στο νεοδημοκρατικό ψηφοδέλτιο. Εκκρεμεί μια συνάντηση με τον Κ.Μητσοτάκη, για να επισημοποιηθεί ο «γάμος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, ήδη στα Χανιά άρχισε και συζητείται (και μάλιστα έντονα στο παρασκήνιο) η συγκεκριμένη προοπτική, που έχει να κάνει με την υποψηφιότητα Καμπουράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.