ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το ΚΙΝΑΛ έκοψε την… πίτα: Τα πηγαδάκια, οι γκρίνιες και… η ρακή

Το ΚΙΝΑΛ έκοψε την… πίτα: Τα πηγαδάκια, οι γκρίνιες και… η ρακή

Το βασικό θέμα στην κοπή της πίτας του ΚΙΝΑΛ ήταν η προεδρική εκλογή και το όνομα του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, το οποίο κανείς βέβαια δεν ξέρει, αλλά η σεναριολογία και τα κουτσομπολιά έχουν την πλάκα τους κι έχουν πάρει φωτιά.

Ποια ήταν τα δύο που συζητήθηκαν στα “κιναλίτικα πηγαδάκια” στο Κάραβελ; Όπως αναφέρει ο “Μικροπολιτικός” στα “ΝΕΑ”, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Νίκου Αλιβιζάτου.

Το δεύτερο θέμα συζήτησης ήταν ο εκλογικός νόμος και από τα σχόλια φάνηκε ότι δεν υπήρχε κανένας θετικός στο μπόνους των 50 εδρών στο 40% και η αντίδραση της Φώφης Γεννηματά την Παρασκευή είχε θετική εσωτερική αποδοχή.

Γενικώς το κλίμα στην πίτα ήταν καλό, με τη βοήθεια του μπουφέ με τα γλυκά και αλμυρά finger food, καθώς και του κρασιού και της ρακής που προμήθευσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου που ανέλαβε το κέτερινγκ των ποτών από την Κρήτη.

Γκρίνια υπήρχε για ένα μόνο θέμα: ο χώρος δεν είχε τραπέζια με καρέκλες και η εκδήλωση ήταν όλη στο όρθιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολλοί μάλιστα, περίμεναν για να τελειώσουν τις ομιλίες τους η Φώφη Γεννηματά και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, να κοπεί η πίτα, να ψάξουν το φλουρί και να φύγουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.