Αρχίζει και αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ στις επιθέσεις του ΣΚΑΪ – Πολάκης κατά Καμπουράκη

Αρχίζει και αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ στις επιθέσεις του ΣΚΑΪ – Πολάκης κατά Καμπουράκη

Εμφανίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και αποφάσισε να αντιδράσει στις επιθέσεις του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Καμπουράκη. Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε επίθεση με αφορμή άρθρο του δημοσιογράφου κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Στο άρθρο του ο Δημήτρης Καμπουράκης ανέφερε ότι υπάρχει ανάγκη να γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο και συμπλήρωσε: «Δεν θα είναι μάχη αναβάπτισης του Κυριάκου, αυτή υπάρχει. Θα είναι η οριστική μάχη πολιτικής θανάτωσης της πιο τυχοδιωκτικής και αδίστακτης ηγετικής ομάδας που πέρασε από τον τόπο μεταπολιτευτικά. Της ομάδας του Αλέξη».

Η αντίδραση του Παύλου Πολάκη ήταν καταπέλτης:

«ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ,ξεφτιλισμένε άντρα ,σου υπόσχομαι μετά από το σημερινό σου φθονερό παραλήρημα εναντίον του Τσίπρα ,να μην έχεις μούτρα να ξανακατεβείς στην Κρητη ,μετά τις επόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν .

Τα ίδια έλεγες και για μενα ,μαϊμουδιτσα της δημοσιογραφιας και απειλούσες πως θα κατέβεις βουλευτής στα Χανια για να με κατατροπώσεις!!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν σούφταξε ένα ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ θέλεις και δεύτερο .ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!!!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.