ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα μάθατε τα νέα; «Η Ελλάδα ακύρωσε» την επίσκεψη του ΥΕΘΑ στις ΗΠΑ

Τα μάθατε τα νέα; «Η Ελλάδα ακύρωσε» την επίσκεψη του ΥΕΘΑ στις ΗΠΑ

«Γελάει ο πλανήτης» με τους ισχυρισμούς «δημοσιογραφικών» κύκλων ότι η ελληνική πλευρά ανέβαλε την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στις ΗΠΑ.

Πέρα από το γεγονός ότι εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση από το ΥΠΕΘΑ που δεν προκύπτει πουθενά κάτι τέτοιο, δεν γεννήθηκε ακόμα Έλληνας υπουργός Άμυνας που θα ματαιώσει επίσκεψη στις ΗΠΑ.

Ειδικά αυτός ο υπουργός και ειδικά αυτή η κυβέρνηση.

Ας δούμε και την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Άμυνας:

«Από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διευκρινίζεται ότι ύστερα από συνεννόηση με το αμερικανικό Υπουργείο Αμύνης συμφωνήθηκε προσωρινή αναβολή της επισκέψεως του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στις ΗΠΑ.

Η νέα ημερομηνία της επισκέψεως, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος, θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθεί η σχετική συνεννόηση με την αμερικανική πλευρά. Παράλληλα, προγραμματίζεται τις προσεχείς ημέρες τηλεφωνική συνομιλία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης με τον Αμερικανό ομόλογό του, κ. Μάρκ Έσπερ (Mark Esper)»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.