ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Γ.Πρετεντέρης: Όταν έλεγε ότι εάν βρούμε πετρέλαιο στην Ελλάδα θα πιεί την πρώτη γουλιά (βίντεο)

Χαμός στο Twitter με την «κωλοτούμπα» του Γ.Πρετεντέρη

Γ.Πρετεντέρης: Όταν έλεγε ότι εάν βρούμε πετρέλαιο στην Ελλάδα θα πιεί την πρώτη γουλιά (βίντεο)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξαφνικά βέβαιος ότι στη χώρα μας υπάρχουν σημαντικά και αξιοποιήσιμα κοιτάσματα υδρογονανθράκων και ανακοίνωσε την επανέναρξη των ερευνών σε Κρήτη και Ιόνιο 

Μετά από το μπλόκο της Ρωσίας, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε ότι οι έρευνες θα ξεκινήσουν και ότι δεν αποκλείεται η χώρα μας να γίνει…. παραγωγός φυσικού αερίου, το οποίο μάλιστα μπορεί να εξάγει.

Την ανακοίνωση του Μητσοτάκη σχολίασε και ο υπερασπιστής της κυβέρνησης και έμπειρος δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος υιοθέτησε την αισιοδοξία της κυβέρνησης.

Παρόλα αυτά ο ίδιος δημοσιογράφος πριν από μερικά χρόνια υποσχόταν ότι εάν εντοπιστεί πετρέλαιο στη χώρα, είναι πρόθυμος να πάει να πιεί την πρώτη γουλιά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο στο 10.30: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.