ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Π.Πολάκης σε Γ.Πρετεντέρη: «Μετά από αυτό το δημοσίευμα αποδεικνύεις πως είσαι ένας κουβάς με σκ@τ@»

Δείτε την ανάρτηση του Π.Πολάκη

Π.Πολάκης σε Γ.Πρετεντέρη: «Μετά από αυτό το δημοσίευμα αποδεικνύεις πως είσαι ένας κουβάς με σκ@τ@»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παύλος Πολάκης, έριξε τα «πυρά» του, στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, με αφορμή άρθρο το οποίο έγραψε για τις πρόσφατες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Δεν υπάρχει γενικώς «τοξικότητα»….

Για το σύστημα της διαπλοκής, το Μητσοτακεικο ,τα φίλια ΜΜΕ τους και τους πετσοταισμενους δημοσιογράφους, «τοξικό» είναι ότι είναι επικίνδυνο για τα συμφέροντα των 100 οικογενειών που απομυζούν τη χώρα! Γι’ αυτό οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι τους ,γινονται τόσο δηλητηριώδεις ..

Γιάννη Πρετεντέρη με αυτό το δημοσίευμα αποδεικνύεις άλλη μια φορά πως είσαι αυτό που έλεγε ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης, δηλαδή :

ΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΣΚ@Τ@!!!

Ορθώς ανησυχείς και θα φανεί σύντομα γιατί….

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.