ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Twitter «τρολάρει» τον Γ.Πρετεντέρη: «Σωσίας του Κ.Μητσοτάκη» και «εκπρόσωπος της ΝΔ» (φωτό)

Η συνέντευξη του Τσίπρα στο MEGA... τρέλανε το Twitter

Το Twitter «τρολάρει» τον Γ.Πρετεντέρη: «Σωσίας του Κ.Μητσοτάκη» και «εκπρόσωπος της ΝΔ» (φωτό)

Η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα προς τον δημοσιογράφο του Mega Γιάννη Πρετεντέρη, «αφήστε τον κ. Σκέρτσο να κάνει τον συνήγορο του κ. Μητσοτάκη», αναφορικά με το έγκλημα στα Τέμπη και την αισχρή δήλωση του Πρωθυπουργού που έβαλε στο στόχαστρο τους συγγενείς των θυμάτων, ήταν μία από αυτές που προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων στο Twitter.

Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τα όσα έγιναν στο στούντιο του Mega με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον Γιάννη Πρετεντέρη και τη Ράνια Τζίμα, με τους δύο δημοσιογράφους να βρίσκονται σε «πολεμικό κλίμα» και τον Αλέξη Τσίπρα να σχολιάζει: «Καλά μην τσακωθείτε μεταξύ σας τώρα»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.