ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Κουρουμπλής: «Περίεργη η στάση της ΝΔ και της Κομισιόν για την ΕΛΣΤΑΤ»

Π.Κουρουμπλής: «Περίεργη η στάση της ΝΔ και της Κομισιόν για την ΕΛΣΤΑΤ»

“Περίεργη” χαρακτηρίζει ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή “ζητά από την κυβέρνηση να παρέμβει στον χώρο της Δικαιοσύνης” για την υπόθεση του κ. Γεωργίου και της ΕΛΣΤΑΤ.

Σε συνέντευξή του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επισημαίνει ότι εξίσου “περίεργη” είναι η στάση της Νέας Δημοκρατίας στην υπόθεση αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κουρουμπλής τονίζει ότι αυτή τη στιγμή προέχει η πολιτική σταθερότητα στη χώρα και ως εκ τούτου δεν υπάρχει θέμα πρόωρων εκλογών, ενώ αναφέρεται εκτενώς στις πρωτοβουλίες που παίρνει το υπουργείο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ώστε να μειωθεί η γραφειοκρατία και να διευκολυνθεί ο πολίτης στις συναλλαγές του με το κράτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.