ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκουρλέτης για Κοτζιά: «Δεν κατανοώ τους πολιτικούς λόγους της παραίτησής του»

Σκουρλέτης για Κοτζιά: «Δεν κατανοώ τους πολιτικούς λόγους της παραίτησής του»

Ο Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επέλεξε τον Πάνο Καμμένο έναντι του Νίκου Κοτζιά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι δεν κατανοεί τους πολιτικούς λόγους της παραίτησης του κ. Κοτζιά, καθώς, όπως είπε, ο πρωθυπουργός είχε ξεκαθαρίσει πως αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης η πολιτική της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αυτό και μόνο, σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, αποδεικνύει πως ο κ. Τσίπρας δεν τάχθηκε υπέρ του υπουργού Άμυνας, ο οποίος είναι αντίθετος με τη συμφωνία που έχει συναφθεί με την πΓΔΜ.

Ο ίδιος εκτίμησε πως μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο υπουργός Άμυνας θα αλλάξει τη στάση του σε ότι αφορά την «απειλή» να ρίξει την κυβέρνηση για το Μακεδονικό.

Ωστόσο, ο κ. Σκουρλέτης έκρινε πως αν ο Πάνος Καμμένος επαναλάβει παρόμοιες θέσεις, τότε θα πρόκειται για μείζον πολιτικό ζήτημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.