ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πούλμαν με τσιγγάνους από την Ξάνθη για την ομιλία Τσίπρα – Τι λένε οι ίδιοι (βίντεο)

Πούλμαν με τσιγγάνους από την Ξάνθη για την ομιλία Τσίπρα – Τι λένε οι ίδιοι (βίντεο)

Οργανωμένη μετακίνηση τσιγγάνων από την Βοιωτία μέχρι την Ξάνθη έγινε για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Λαμία, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρός τους Βαλάντης Χαλιλόπουλος.

Ο κ. Χαλιλόπουλος υπερασπίστηκε του δικαιώματός των Ρομά να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε προεκλογική εκδήλωση, αποκάλυψε μάλιστα ότι υπήρξε οργανωμένη μετακίνηση όχι μόνο από τη Λαμία, αλλά και από το Πυρί Βοιωτίας, την Καρδίτσα ακόμη και από την Ξάνθη.

Η οργανωμένη μετακίνηση ψηφοφόρων Ρομά προκάλεσε πολλά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την οργανωμένη προσπάθεια των επιτελών του κόμματος, να δείξουν ότι οι συγκεντρώσεις του Αλέξη Τσίπρα «μαζεύουν κόσμο».

Συζητήσαμε, λέει, για την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα γιατί θέλουμε και εμείς να ενταχθούμε μέσα στον ιστό της πόλης. Αυτό δεν μπορεί να μας το κόψει κανένας. Είχαμε συνάντηση με τον υπουργό και όλους τους βουλευτές που ήταν εδώ, μετά την ομιλία Τσίπρα.

Σε ερώτηση αν συνατήθηκαν ή μίλησαν με τον πρωθυπουργό, είπε πως μόνον τον χαιρέτησαν και του έστειλαν λουλούδια.

Στο μεταξύ όπως αναφέρει το Lamia-report, το δρόμο της δικαιοσύνης ακολουθούν οι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου ΡΟΜ Στερεάς Ελλάδας «Λεωνίδας ο Σπαρτιάτης» σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πρόεδρος των Ρομά Βαλάντης Χαλιλόπουλος, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Συλλόγου, κατέθεσε τη μήνυση για «ρατσιστικό» δημοσίευμα, καλώντας τη δικαιοσύνη να τους προστατεύσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.