ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε. Αχτσιόγλου: «Δ.Τζανακόπουλος και Π.Πολάκης θα πάνε κανονικά στην επιτροπή για τη Novartis»

Ε. Αχτσιόγλου: «Δ.Τζανακόπουλος και Π.Πολάκης θα πάνε κανονικά στην επιτροπή για τη Novartis»

Η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για το «θρίλερ» με την επιτροπή της Novartis καθώς και για τους χειρισμούς της ΝΔ στο προσφυγικό.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1, η κ. Αχτσιόγλου υποστήριξε ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, ένα κόμμα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να ορίζει τα μέλη που θα το εκπροσωπήσουν στην Επιτροπή και κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για παρέμβαση. «Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να καθορίσει ποια θα είναι η εκπροσώπηση της μειοψηφίας στην κοινοβουλευτική επιτροπή. Είναι δυνατόν;», σχολίασε η κ. Αχτσιόγλου και διερωτήθηκε για ποιο λόγο «η ΝΔ επιμένει να εξαιρεθούν, τι φοβάται από την παρουσία των δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή».

Παράλληλα, σημείωσε ότι Τζανακόπουλος και Πολάκης θα πάνε κανονικά στην Επιτροπή, εκφράζοντας την ελπίδα «ο πρόεδρος της Βουλής, έστω και την τελευταία στιγμή, να μην ενεργήσει ως μέλος της ΝΔ, αλλά να ενεργήσει με τον θεσμικό του ρόλο».

Αναφορικά με το προσφυγικό, η κ. Αχτσιόγλου επέκρινε τη ΝΔ ότι «πριν αναλάβει τη διακυβέρνηση επένδυσε κομματικά και πολιτικά για ψηφοθηρικούς λόγους σε μία ακραία ρητορική», «η οποία αυτή τη στιγμή εκδηλώνεται με κοινωνικά φαινόμενα και εικόνες για τις οποίες η ΝΔ δεν είναι άμοιρη πολιτικών ευθυνών».

«Υφίσταται αυτά που η ίδια καλλιέργησε», είπε, προσθέτοντας πως «ο κ. Βορίδης, υπουργός σήμερα, μιλούσε σε ακροατήριό του στη ΝΔ “ως δεξιός σε δεξιούς” για το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τις πόρτες, δέχτηκε τους πρόσφυγες και δημιούργησε το πρόβλημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μίλησε για τις πρωτοβουλίες και την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε πως «η ΝΔ τις πρώτες μέρες, για να μην φανεί αναντίστοιχη των λεγομένων της προεκλογικά, έλεγε ότι αυτά τα εξέθρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ», όμως «πέρασαν δύο μήνες, υπερδιπλασιάστηκαν οι προσφυγικοί πληθυσμοί στα νησιά, για να ξεκινήσει να λέει ότι πρόκειται περί γεωπολιτικού προβλήματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.