ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από τον ανορθολογισμό των στελεχών της – Ανεύθυνη πολιτική στα ΜΜΜ»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από τον ανορθολογισμό των στελεχών της – Ανεύθυνη πολιτική στα ΜΜΜ»

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω επίσημης τοποθέτησης σχολίασε την ανεύθυνη πολιτική της κυβέρνησης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ στάθηκε στον ανορθολογισμό των στελεχών της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Την ώρα που ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι, δηλώνει πως «οι μολύνσεις δεν συμβαίνουν κυρίως το απόγευμα και το βράδυ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στα λεωφορεία, στα τρένα και στη δουλειά», η κυβέρνηση συνεχίζει την ανεύθυνη πολιτική στα ΜΜΜ.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Καραμανλής, ισχυρίζεται ότι στα λεωφορεία δεν κολλάει, ενώ ο κ. Μητσοτάκης, πριν από λίγες ημέρες, παραποιούσε στοιχεία γαλλικής μελέτης για να πείσει ότι αρκεί το κυβερνητικό «κάναμε ό,τι μπορούσαμε στις αστικές συγκοινωνίες».

Ακόμα τα 300 πρώτα λεωφορεία αναμένονται από τον Μάρτιο, και μέχρι τότε οι πολίτες θα συνεχίζουν να στοιβάζονται στα ΜΜΜ.

Μπροστά στον κίνδυνο ενός τρίτου κύματος της πανδημίας η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τον ανορθολογισμό των στελεχών της και να αρνείται την πραγματικότητα, που περιγράφεται με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον Παγκόσμιο Ιατρικό Σύλλογο».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.