ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Διεθνής Διαστημικός Σταθμός: Επιχείρηση αποκατάστασης διαρροής αμμωνίας

Διεθνής Διαστημικός Σταθμός: Επιχείρηση αποκατάστασης διαρροής αμμωνίας

Δύο αστροναύτες της ΝΑΣΑ έφτασαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την διαρροή αμμωνίας που παρατηρήθηκε στο σύστημα ψύξης.

Την περασμένη Πέμπτη, τα μέλη του πληρώματος εντόπισαν την διαρροή λευκών νιφάδων αμμωνίας διαστημικό σταθμό. Σύμφωνα με τη NASA, η επιδίορθωση της διαρροής ίσως απαιτήσει ακόμη και το κλείσιμο του συστήματος ψύξης, για 48 ώρες.

Ειδικοί επιστήμονες ανέφεραν μάλιστα, ότι η διαρροή αυξάνεται, ενώ εξετάζεται αν οι νιφάδες αμμωνίας διέρρευσαν από την περιοχή του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού που είχε σημειωθεί ανάλογο περιστατικό στα τέλη του 2012.

Από κοινού, Ρώσοι και Αμερικανοί ειδικοί εξετάζουν εξονυχιστικά όλες τις πλευρές του ατυχήματος, ενώ ακόμα και ο επικεφαλής του ρωσικού τμήματος του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, Βλαντίμιρ Σολόβιεφ, τόνισε πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που προβληματίζει τους επιστήμονες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.