ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

10 απίθανες πληροφορίες για τον ανθρώπινο εγκέφαλο (video)

10 απίθανες πληροφορίες για τον ανθρώπινο εγκέφαλο (video)

Σε αυτό το βίντεο θα μάθετε 10 απίθανα πράγματα για την εγκεφαλική λειτουργία τα οποία οι περισσότεροι αγνοούν.

Για παράδειγμα θα μάθετε ότι υπάρχει “κέντρο γέλιου” και ότι άνθρωποι που έχουν κάποια βλάβη εκεί, “δεν πιάνουν τα αστεία” και δεν γελούν. Επίσης θα μάθετε γιατί όταν μιλάμε στο τηλέφωνο και γίνεται θόρυβος από το περιβάλλον δεν ακούμε…

Άλλα που θα μάθετε είναι, πως το χασμουρητό “ξυπνάει” τον εγκέφαλο, θα μάθετε ότι για να λειτουργήσει χρειάζεται ενέργεια ίση με 12 βατ. Επίσης το “τζετ λανγκ” επηρεάζει τη μνήμη, το υψόμετρο δημιουργεί εικόνες που δεν υπάρχουν.

Τι κάνουν επίσης στον εγκέφαλο τα βιντεοπαιχνίδια και τέλος γιατί δεν μπορούμε να γελάσουμε εάν… αυτογαργαληθούμε…

[Πηγή ksipnistere.blogspot.gr]

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.