ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το μέλλον στα ΜΜΜ: Έρχονται τα αερο-ταξί (βίντεο)

Το μέλλον στα ΜΜΜ: Έρχονται τα αερο-ταξί (βίντεο)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των σύγχρονων κοινωνιών είναι αναμφισβήτητα η κυκλοφοριακή συμφόρηση και το νέο τεχνολογικό επίτευγμα είναι ένα κινεζικό ιπτάμενο ταξί που πετάει αυτόνομα και με μεγάλη ακρίβεια.

Οι Κινέζοι ερευνητές οραματίζονται ένα μέλλον όπου τα drone θα είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Διάφορες λύσεις έχουν κατά καιρούς επιστρατευτεί προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της χρήσης ποδηλάτου.

Κι αφού όλα τα επίγεια μέσα, κρίθηκαν μάλλον αναποτελεσματικά, κατά πάσα πιθανότητα έχει έρθει η ώρα να εξετάσουμε και το ενδεχόμενο χρήσης των εναέριων.

Από αυτή την άποψη, η εταιρία Bells, που θα βρίσκεται στην έκθεση CES 2019, παρουσιάζει το πρώτο αερο- ταξί της.

Ονομάζεται Bell Nexus και είναι ένα υβριδικό ηλεκτρικό αεροσκάφος με χωρητικότητα έως και τα πέντε άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=pWUIq6PPCL4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.