ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το facebook… άλλαξε – Δείτε το νέο λογότυπο του κοινωνικού δικτύου (φώτο)

Το facebook… άλλαξε – Δείτε το νέο λογότυπο του κοινωνικού δικτύου (φώτο)

Ξεχάστε το Facebook, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το FACEBOOK! Την ώρα που ο κολοσσός κοινωνικής δικτύωσης βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες έρευνες στις ΗΠΑ και πρόστιμα για το σκάνδαλο της Cambridge Analytica, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν πως έχει έρθει η ώρα για… λίφτινγκ στο λογότυπο της εταιρείας.

Έτσι, τη Δευτέρα το κοινωνικό δίκτυο αποκάλυψε το νέο του λογότυπο μετά από rebranding.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το νέο λογότυπο θα αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του στις διάφορες υπηρεσίες του κολοσσού μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Οι υπηρεσίες Instagram και Whatsapp, που ανήκουν στο Facebook, θα ενημερώνουν τους χρήστες ότι είναι θυγατρικές εταιρίες.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία στο επίσημο blog της, οι σχεδιαστές του λογότυπου είχαν στο μυαλό τους «την καθαρότητα και την ειλικρίνεια» την ώρα του σχεδιασμού ενώ χρησιμοποιήθηκαν «εναρμονισμένα κεφαλαία γράμματα».

Την ίδια ώρα, όπως ανακοινώθηκε, το FACEBOOK θα χρησιμοποιεί πλέον «δυναμικά χρώματα», με το λογότυπο να «αλλάζει ανάλογα με το περιβάλλον του».

«Οι χρήστες πρέπει να ξέρουν ποιες εταιρείες φτιάχνουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούν» γράφει ο Αντόνιο Λούτσιο, υπεύθυνος μάρκετινγκ του κολοσσού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λούτσιο δήλωσε στο Bloomberg ότι υπήρξε η σκέψη να αλλάξει το όνομα της «μαμάς εταιρείας», αλλά τελικώς αποφασίστηκε πως κάτι τέτοιο μπορεί να έκανε τους χρήστες να πιστέψουν πως η Facebook κρύβεται από τα προβλήματά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.