ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιδού τα αποκαλυπτήρια: Αυτό είναι το νέο Xbox Series X της Μicrosoft – Έμεινε πίσω η Sony (βίντεο)

Ιδού τα αποκαλυπτήρια: Αυτό είναι το νέο Xbox Series X της Μicrosoft – Έμεινε πίσω η Sony (βίντεο)

Η Microsoft τράβηξε την κουρτίνα, κάνοντας τα αποκαλυπτήρια της νέας της κονσόλας Xbox Series X, προλαβαίνοντας την Sony στο λανσάρισμα της κονσόλας gaming νέας γενιάς.

Το Xbox Series X παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της εταιρείας που δόθηκε με την ευκαιρία των The Game Awards, εκκινώντας λετσι μια αναπόφευκτη «μάχη» με την ιαπωνική ανταγωνίστριά της καθώς πλησιάζει το 2020.

Το γκάτζετ έχει ένα ιδιόμορφο μονολιθικό σχεδιασμό καθώς μοιάζει περισσότερο με πύργο υπολογιστή PC, ενώ το ασύρματο κοντρόλ είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να οι φαν του Xbox να είναι εξοικειωμένοι με αυτό. Επίσης το κοντρόλ νέας γενιάς έχει ένα κουμπί share που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν screenshots, όπως ακριβώς συμβαίνει με το PlayStation 4.

Δείτε την παρουσίαση του νέου Xbox:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Microsoft δεν αποκάλυψε την τιμή της νέας συσκευής, μια πληροφορία εξαιρετικά σημαντική για τους gamers που θέλουν να αποφασίσουν ποια κονσόλα θα αγοράσουν, ανέφερε ωστόσο ότι το Xbox Series X θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στις διακοπές της επομένης χρονιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.