ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Επανάσταση» στο Twitter – Η νέα λειτουργία που θα «ξετρελάνει» τους χρήστες (βίντεο)

«Επανάσταση» στο Twitter – Η νέα λειτουργία που θα «ξετρελάνει» τους χρήστες (βίντεο)

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Twitter, προχώρησε εδώ και λίγες ημέρες σε μια νέα λειτουργία η οποία θα «τρελάνει» τους χρήστες του.

Στόχος αυτής της λειτουργίας είναι η εκ νέου αύξηση της… δημοτικότητας του Twitter στα social media.

https://twitter.com/Twitter/status/1273306563994845185

Μάλιστα, η νέα λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη, εδώ και μερικές μέρες, αλλά διατίθεται… ολοκληρωμένη μόνο σ’ αυτούς που έχουν iPhone και κατ’ επέκταση λογισμικό iOS. Αντίθετα, αυτοί που έχουν smartphones με λογισμικό Android, δεν μπορούν να «τιτιβίσουν».

Συγκεκριμένα, η νέα λειτουργία του Twitter είναι τα ηχητικά tweets. Δηλαδή, ένας χρήστης της πλατφόρμας μπορεί να ηχογραφήσει το μήνυμά του και να το ανεβάσει στον λογαριασμό του, ενώ μέχρι σήμερα, οι χρήστες είχαν την ευκαιρία να γράψουν ένα μήνυμα ή να ποστάρουν μία φωτογραφία.

Πλέον θα έχετε στην διάθεσή σας 140 δευτερόλεπτα για να ηχογραφήσετε το μήνυμά σας ή για την ακρίβεια, τόση είναι η διάρκεια που θα έχει ένα τέτοιο «τιτίβισμα». Αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε να ηχογραφείτε αυτό που θέλετε, μόνο που το Twitter θα το «σπάσει» σε περισσότερα tweets.

https://twitter.com/tomwarren/status/1273311522400460802

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, όσοι έχουν λογισμικό iOS μπορούν να… απολαύσουν όλη την λειτουργία, χωρίς… περιορισμούς, εν αντιθέσει μ’ αυτούς που χρησιμοποιούν Android. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να «γράψουν» ένα φωνητικό μήνυμα, παρά μόνο να ακούσουν. Τουλάχιστον προς το παρόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.