ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με αυτό το κόλπο θα βρείτε το κινητό σας ακόμη κι αν είναι στο αθόρυβο!

Με αυτό το κόλπο θα βρείτε το κινητό σας ακόμη κι αν είναι στο αθόρυβο!

Οι περισσότεροι από εμάς αν όχι όλοι μας, έχει τουλάχιστον μία φορά να ψάχνουμε το κινητό μας και να μην θυμόμαστε που το βάλαμε. Και το χειρότερο; Να το καλούμε από άλλη συσκευή και να μην το ακούμε επειδή είναι στο αθόρυβο.

Το θέμα είναι όμως: Τι κάνουμε από εκεί και ύστερα; Την προσευχή μας να μην το έχουμε χάσει ή υπάρχει κάποιο πλάνο.

Και όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο σκούρα, φτάνει γνωρίζεις κάποια κολπάκια.

Αν έχετε συσκευή Android, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Device Manager από άλλη συσκευή, όπως το PC σας, το laptop ή το tablet.

Στέλνοντας ένα σήμα στο κινητό, παρακάμπτει την αθόρυβη λειτουργία και το κινητό αρχίζει να χτυπά κανονικά.

Συνδέεστε στον λογαριασμό Gmail σας από το android.com/devicemanager και επιλέγετε την επιθυμητή δράση (Ring), ρυθμίζοντας το στη μεγαλύτερη μάλιστα ένταση χτύπου.

Με παρόμοιο τρόπο βρίσκεται το κινητό σας αν διαθέτει λογισμικό iOS. Μπαίνετε στο iCloud από άλλη συσκευή iOS και επιλέγετε τη λειτουργία «Find My Phone», ρυθμίζοντας και τι ήχο θα παίξει το κινητό σας για να το βρείτε.

Ένα ακόμη κόλπο που μπορείτε να κάνετε, είναι να προσπαθήσετε να το βρείτε μέσω της μουσικής, ακούγοντάς τη μέσα από ένα ηχείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουσιαστικά τα παράσιτα που δημιουργούνται λόγω της ακτινοβολίας, θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη χαμένη σας συσκευή. Οι ήχοι που ακούγονται από τις παρεμβολές, όσο πλησιάζετε το κινητό σας θα αρχίζουν να αυξάνονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.