ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα εφαρμογή Dating αποκλειστικά για όσους… δεν έχουν μαλλί (βίντεο)

Νέα εφαρμογή Dating αποκλειστικά για όσους… δεν έχουν μαλλί (βίντεο)

Η τεχνολογία σε μια επιχείρηση διάσωσης της χαμένης αυτοπεποίθησης δίνει τη δυνατότητα σε εσένα, που έχεις πρόβλημα με τα μαλλιά σου ή μάλλον έχεις πρόβλημα με την απουσία αυτών.

Με το Bald Dating μπαίνει τέλος σε όλα αυτά. Τέλος τα τρικ και οι μη ενδεικτικές φωτό στα συμβατικά dating apps, τέλος τα μισόλογα και οι δυσάρεστες εκπλήξεις στην πρώτη γνωριμία.

Κάνοντας sign up σε αυτό το πρωτοποριακό dating app, το όποιο είναι αυτό που λέει ο τίτλος του, ξέρεις ότι εκεί μέσα θα βρεις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν. Θα γνωρίσεις, θα μιλήσεις και που ξέρεις; Μπορεί να βρεις και τον έρωτα της ζωής σου. Εκεί έξω υπάρχουν εκατομμύρια γυναίκες που δεν έχουν πρόβλημα με τη φαλάκρα ή και γουστάρουν ακόμα.

Επειδή όμως δεν έχουν κάποιο σημάδι στο κούτελο για να ξέρεις πως θα τις ξεχωρίσεις, το Bald Dating σου λύνει τα χέρια. Το να ξεκινάει μια γνωριμία με απόλυτη ειλικρίνεια εμφάνισης, χωρίς αμηχανία για σένα και μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει είναι κάτι παραπάνω από ήμισυ του παντός.

Από την άλλη υπάρχει και η κριτική σε αυτά τα τόσο στοχοπροσηλωμένα dating apps (υπάρχει απίστευτη κατηγοριοποίηση πλέον). Πολλοί φοβούνται ότι με τόσες πολλες διαφορετικές κατηγορίες το ενδιαφέρον μπορεί να μονοπωληθεί από φετιχιστές και όχι από ανθρώπους που θέλουν ειλικρινά να σπάσουν τα taboo. Η μοίρα κάθε χρήσιμου εργαλείου είναι να χρησιμοποιείται όχι μόνο για ευγενείς, αλλά και για δόλιους σκοπούς.

Το μόνο που έχεις κάνεις εσύ που ακόμα παίζεις με κομμένες φωτογραφίες και καπέλα να δώσεις μια ευκαιρία στο Bald Dating, έτσι κι αλλιώς τι έχεις να χάσεις;

Η μοίρα κάθε χρήσιμου εργαλείου είναι να χρησιμοποιείται όχι μόνο για ευγενείς, αλλά και για δόλιους σκοπούς. Το μόνο που έχεις κάνεις εσύ που ακόμα παίζεις με κομμένες φωτογραφίες και καπέλα να δώσεις μια ευκαιρία στο Bald Dating, έτσι κι αλλιώς τι έχεις να χάσεις;

Μην ξεχνάς άλλωστε μερικοί από τους πιο γοητευτικούς και «σκληρούς» άντρες στον κόσμο δεν έχουν καθόλου μαλλιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.