ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Έρχεται» αναβάθμιση στο TikTok για τα iPhone 12 Pro & Pro Max (βίντεο)

«Έρχεται» αναβάθμιση στο TikTok για τα iPhone 12 Pro & Pro Max (βίντεο)

To TikTok, προχώρησε στην κυκλοφορία του πρώτου AR effect του στα νέα iPhone 12 Pro και 12 Pro Max.

Τα νέα τηλέφωνα της Apple ενσωματώνουν LiDAR scanner, το οποίο επιτρέπει στο TikTok να δημιουργεί εφέ που αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον του χρήστη, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ ψηφιακού και φυσικού κόσμου.

Έτσι, οι χρήστες των συγκεκριμένων τηλεφώνων θα μπορούν να δημιουργούν αντικείμενα με τα οποία θα αλληλεπιδρούν.

Να σημειώσουμε πως το TikTok δεν είναι το πρώτο social media που εκμεταλλεύεται την LiDAR τεχνολογία, καθώς πρότερα το Snapchat είχε δημιουργήσει ένα Lens στο οποίο φύτρωνε γρασίδι και λουλούδια γύρω από το χρήστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/TikTokComms/status/1346828242506969089

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.