ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τον «μπλόκαρε» το Twitter γιατί είπε το αυτονόητο: «Ένας άντρας δεν μπορεί να μείνει έγκυος» (φωτό)

Τον «μπλόκαρε» το Twitter γιατί είπε το αυτονόητο: «Ένας άντρας δεν μπορεί να μείνει έγκυος» (φωτό)

Ο Φρανσίσκο Χοσέ Κοντρέρας, Ισπανός βουλευτής «μπλοκαρίστηκε» από το Twitter την περασμένη εβδομάδα επειδή ισχυρίστηκε το προφανές: ότι “ένας άντρας δεν μπορεί να μείνει έγκυος”.

Ο Φρανσίσκο Χοσέ Κοντρέρας αποκλείστηκε από τον λογαριασμό του για 12 ώρες, σύμφωνα με το Fox News, επειδή έθεσε το επιχείρημα υποστηρίζοντας ότι οι άντρες δεν έχουν «μήτρα ή αυγά».

Έκανε τα σχόλια σε απάντηση σε ένα άρθρο σχετικά με ένα τρανσέξουαλ άνδρα που ανακοίνωσε ότι “γέννησε” ένα κοριτσάκι και τώρα ήταν πατέρας.

Ο Contreras ανέφερε στο λογαριασμό του στο Facebook ότι το Twitter του είπε ότι παραβίασε τις πολιτικές του σχετικά με τη ρητορική μίσους για τα σχόλιά του.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook: «Το tweet μίσους (το οποίο αναγκάστηκα να διαγράψω) ήταν ένα που έλεγε: “Ένας άντρας δεν μπορεί να μείνει έγκυος. Ένας άντρας δεν έχει μήτρα ή αυγά”.Μπορείτε να δείτε ότι είναι ήδη φασιστική βιολογία. Την επόμενη φορά Θα δοκιμάσω 2 + 2 = 4».

Το Twitter είπε ότι παραβίασε την πολιτική της εταιρείας “κατά υλικού που απειλεί, παρενοχλεί ή προωθεί τη βία εναντίον άλλων ανθρώπων με βάση τη φυλή, την εθνική καταγωγή, την εθνικότητα, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, το φύλο, την ταυτότητα φύλου, τη θρησκεία, την ηλικία, την αναπηρία ή την ασθένεια”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υποστηρικτές του Contreras έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το hashtag #AManCannotBePregnant για να δείξουν την υποστήριξή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.