ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δέκα tips για να επιλέξετε το σωστό νυφικό!

Δέκα tips για να επιλέξετε το σωστό νυφικό!

Το νυφικό είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και ειδικά αν παντρεύεστε χειμώνα ίσως να δυσκολευτείτε λίγο παραπάνω για να βρείτε το ιδανικό. Δείτε παρακάτω μερικά πολύ απλά tips που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό νυφικό που θα βλέπετε στο μέλλον και θα το θαυμάζετε ακόμα.

1. Ξεχάστε για λίγο τις τάσεις, ακόμα και αν είστε ορκισμένη fashionista. Ένα από αυτά που θέλετε για την ημέρα του γάμου σας, είναι να κοιτάζετε στο μέλλον τις φωτογραφίες και να συνεχίσετε να είστε ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να επιλέξετε κάτι κλασικό.

2. Μην κολλάτε στο χρώμα. Πολλές γυναίκες επιμένουν να φορέσουν λευκό, ενώ και το πολύ ανοιχτό ζαχαρί είναι εξίσου chic και μπορεί να τους ταιριάζει πολύ περισσότερο. Δοκιμάστε λοιπόν και αυτή την εναλλακτική και όσες άλλες σας προτείνουν, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι είναι αυτό που θα σας εκπλήξει ευχάριστα τελικά.

3. Μην ξεφύγετε από τον χαρακτήρα σας. Όσο και αν επιμένουν οι γύρω σας πως πρέπει να είστε μια ρομαντική νύφη για παράδειγμα, αν νιώθετε πιο μίνιμαλ, θα πρέπει να μείνετε πιστή στον χαρακτήρα σας. Το νυφικό είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, όπως είπαμε και πιο πάνω, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που φωνάζει το όνομά σας.

4. Παρόλα αυτά, μην επιμένετε πριν δοκιμάσετε κάτι. Να είστε δεκτική και να αποφασίσετε ποιο στιλ σας ταιριάζει απόλυτα, αφού πρώτα θα έχετε φορέσει κάποια νυφικά. Έτσι θα δείτε τι όντως πάει με το στιλ αλλά και με το σώμα σας.

5. Μην αποκλείσετε το πέπλο. Δοκιμάστε το, όπως επίσης θα πρέπει να δοκιμάσετε και κάποιο headpiece. Δείτε τα στον καθρέφτη και απορρίψτε τα μετά αν είστε τόσο κάθετη.

6. Κάντε την πρώτη έρευνα μόνη σας. Όλοι σας αγαπούν και όλοι θέλουν να σας πουν τη γνώμη τους. Πριν από όλους όμως θα πρέπει να ακούσετε τον εαυτό σας. Ρίξτε λοιπόν μια πρώτη ματιά απερίσπαστη και στο επόμενο ραντεβού πάρτε μαζί σας αυτούς που πιστεύετε ότι όντως θα σας βοηθήσουν.

7. Σταματήστε να σκέφτεστε τα bridal παπούτσια. Όχι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, ή μάλλον σχεδόν κανένας καθώς το καφέ και το μαύρο απαγορεύονται. Παρόλα αυτά αν είστε τολμηρή μπορείτε να φορέσετε παπούτσια σε έντονο χρώμα (μην ξεχνάτε την Carrie και τα μπλε ελεκτρίκ Manolo Blahnik της). Επίσης μπορεί το νυφικό να είναι για μία βραδιά μόνο, τα παπούτσια όμως; Γιατί να μην τα φορέσετε ξανά και ξανά;

8. Δείτε το από όλες τις πλευρές. Μπορεί ένα νυφικό να φαίνεται υπέροχο από μπροστά και να μη σας κολακεύει στο πίσω μέρος του, ή και το αντίθετο. Στον γάμο σας όμως θα είστε εκτεθειμένη από παντού, οπότε να είστε σίγουρη ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή.

9. Εμπνευστείτε από τα fashion icons. Στην ιστορία της μόδας έχουν υπάρξει πολλές υπέροχες νύφες όλων των στιλ. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες τους και ενδεχομένως να ταυτιστείτε με κάποια από αυτές. Αυτό θα σας βοηθήσει για να βρείτε όχι μόνο το κατάλληλο νυφικό, αλλά και το μακιγιάζ και τα μαλλιά σας για τη μέρα του γάμου σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

10. Και πάνω από όλα, κάντε έρευνα. Πριν ξεκινήσετε το ψάξιμο δείτε τι υπάρχει στην αγορά. Έτσι θα κερδίσετε χρόνο και θα ξέρετε σε ποιον Οίκο ή σχεδιαστή θα πρέπει να απευθυνθείτε για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα που θα σας κάνει ευτυχισμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.