ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ημιμόνιμο μακιγιάζ: Εξυπηρετεί προβλήματα υγείας… και όχι μόνο τις τάσεις της μόδας

Ημιμόνιμο μακιγιάζ: Εξυπηρετεί προβλήματα υγείας… και όχι μόνο τις τάσεις της μόδας

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ πραγματικά λύνει τα χέρια πολυάσχολων ανθρώπων οι οποίοι δεν βρίσκουν το χρόνο να ασχοληθούν με την εξωτερική τους εμφάνιση, καθώς έχουν αραιά η δυσανάλογα άτονα η ασύμμετρα χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, λύνουν τα χέρια ανθρώπων με προβλήματα όρασης ή άλλα προβλήματα υγείας (π.χ. Πάρκινσον), τα οποία δεν επιτρέπουν στο άτομο να μακιγιαριστεί μόνο του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι παρουσιάζουν διάφορες αλλεργίες σε πολλά προϊόντα μακιγιάζ και δυστυχώς δεν μπορούν εξυπηρετηθούν καθώς βέβαια και άτομα τα οποία έχουν θέματα έντονης εφίδρωσης.

Πέρα από τα προβλήματα υγείας τα οποία προαναφέραμε, τα οποία δεν επιτρέπουν τις διαδικασίες του κανονικού μακιγιάζ, υπάρχουν και κάποια αλλά όπως η αλωπεκία, τα οποία επηρεάζουν άμεσα την τριχοφυΐα.

Τα φρύδια μας και οι βλεφαρίδες είναι τα πρώτα σημεία του σώματος τα οποία διαφαίνεται υγεία και αρμονικές διαταραχές (θυρεοειδής, εμμηνόπαυση, καρκίνος, κάποια αυτοάνοσα κτλ)

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες περιπτώσεις οι οποίες παρουσιάζουν γενετικές μορφολογικές ανωμαλίες όπως ίσχυε του χείλους στις οποίες σε συνεργασία με τους πλαστικούς μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Συνοπτικά λοιπόν, το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μία τέχνη που εξυπηρετεί πραγματικά προβλήματα και όχι μόνο τις τάσεις της μόδας.

Πλέον στον 21ο αιώνα υπάρχουν τα μέσα να νιώθουμε καλά με τους εαυτούς μας και να τονώνουμε την αυτοπεποίθησή μας. Ας εστιάσουμε στα θετικά αποτελέσματα και ας δώσουμε οι τεχνίτριες τους καλύτερους μας σε αυτούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε το ημιμόνιμο μακιγιάζ και θα το καθιερώσετε στις ετήσιες ανάγκες σας, αν απευθυνθείτε στον κατάλληλο επαγγελματία, ο οποίος ταιριάζει με την αισθητική σας και σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.