ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τι είναι το «series cheating» και γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια εξαιτίας του;

Τι είναι το «series cheating» και γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια εξαιτίας του;

Μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι χώριζαν για λόγους όπως η απιστία, η ρουτίνα και οι διαφωνίες. Πλέον χωρίζουν επειδή ο ένας βλέπει μόνος του μια σειρά που έχουν ξεκινήσει να παρακολουθούν μαζί.

Όσο cringe κι αν σου φαίνεται, κι όμως συμβαίνει και μάλιστα έχει ήδη αποτελέσει αιτία χωρισμού για αρκετά ζευγάρια που έκαναν binge watching.

Σύμφωνα λοιπόν με επίσημα στοιχεία τα οποία προέκυψαν από έρευνα που έκανε η βρετανική τράπεζα Barclays, ένας στους έξι που έλαβαν μέρος έχουν τσακωθεί με το ταίρι τους για το λόγο ότι συνέχισε να βλέπει μόνο του μια σειρά που είχαν ξεκινήσει να παρακολουθούν μαζί και μάλιστα το 15% των ερωτηθέντων χώρισε για το συγκεκριμένο λόγο.

Προφανώς και το ένιωσαν σαν μια μορφή σύγχρονης προδοσίας, αφού η ιεροτελεστία του binge watching ήταν κάτι που έκαναν μαζί και ο ένας εκ των δυο “απίστησε”. Την επόμενη φορά που θα μπεις στον πειρασμό να δεις ένα επεισόδιο της σειράς που βλέπετε στο Netflix μαζί με το άλλο σου μισό σκέψου το λίγο καλύτερα: μπορεί να χωρίσετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.