ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θες να κάνεις σχέση; – Δες τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχεις!

Θες να κάνεις σχέση; – Δες τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχεις!

Έχεις σκεφτεί να κάνεις σχέση; Είσαι όμως έτοιμη γι’ αυτό; Γιατί τελικά η σχέση… δεν είναι και τόσο εύκολο πράγμα, γι’ αυτό άλλωστε χωρίζουν και τα ζευγάρια. Ορίστε ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να ξέρεις πριν πάρεις αυτή την απόφαση.

Για να είμαστε με έναν άνθρωπο, πρέπει να έχουμε περάσει ορισμένα στάδια αυτογνωσίας και να νιώθουμε καλά με εμάς. Αν τα έχουμε βρει αρκετά με τον εαυτό μας, τότε προφανώς και είναι εύκολο να είμαστε με κάποιον.

Γνωρίζεις τα «θέλω» σου

Ξέρεις τι θες. Ίσως οι μέχρι τώρα εμπειρίες σου να σε εφοδίασαν με αυτή τη μορφή αλήθειας για τον εαυτό σου. Αυτό σημαίνει ότι ούτε έχεις κάποια δυσκολία πεις άνετα αυτό που νιώθεις, ούτε φυσικά να κρύψεις και τα «θέλω» σου.

Όταν ο άλλος σε ακούει να του λες ότι ξέρεις ποια είσαι, τι θέλεις και τι ζητάς από μια σχέση, τότε είναι λογικό να σε εμπιστευτεί. Αυτό από μόνο του είναι ακόμη μια ένδειξη ότι είσαι έτοιμη για σχέση, καθώς έχεις φτάσει στο στάδιο της ειλικρίνειας.

Ξέρεις τι νιώθεις

Δε θες να κρύβεις αυτά που νιώθεις. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένα πράγματα αν όχι όλα τα λες όπως τα αισθάνεσαι και δε θα τα κάνεις να φανούν πιο «όμορφα». Το θέμα είναι ότι το γεγονός που λες την αλήθεια δείχνει ότι είσαι ειλικρινής και απέναντι στα δικά σου συναισθήματα και τον εαυτό σου.

Είσαι έτοιμη για σχέση σημαίνει ότι, είσαι καλά και μόνη σου, είσαι καλά και με το να έχεις σχέση. Είναι σημαντικό αυτό καθόσον αν επιδιώξεις σχέση ενώ δε νιώθεις καλά μόνη σου, θα το κάνεις για να παίρνεις επιβεβαίωση από άλλους και όχι από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Θα ρίξεις πολύ τα «θέλω» σου και θα εξαρτάσαι συναισθηματικά από τον άλλον. Μια σχέση είναι ένα σύνολο ανθρώπων που ξέρουν ήδη τι θέλουν και τι δε θέλουν.

Προσφέρεις αγάπη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν μπορείς να προσφέρεις αγάπη σε εσένα την ίδια, τότε σίγουρα θα μπορέσεις να προσφέρεις και στον σύντροφό σου. Αυτό οφείλεται στο ότι σέβεσαι τον εαυτό σου άρα και τον άλλον. Αν βέβαια, δεν παίρνεις τα συναισθήματα που σου αξίζουν, τότε εκεί θα φανεί αν σε αγαπάς ή όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.