ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το αμαρτωλό ναζιστικό παρελθόν της Ουκρανίας: Όταν ο Μπαντέρα έσφαξε 100.000 Πολωνούς

Η Δύση προσπαθεί να το κρύψει με κάθε τρόπο

Το αμαρτωλό ναζιστικό παρελθόν της Ουκρανίας: Όταν ο Μπαντέρα έσφαξε 100.000 Πολωνούς

To ουκρανικό αμαρτωλό ναζιστικό παρελθόν δεν είναι ρωσικής εμπνεύσεως όπως η δυτική προπαγάνδα επιχειρεί να το παρουσιάσει.

Τα ουκρανικά SS που είχαν δημιουργηθεί το 1941 από τον ίδιο τον Στεπάν Μπαντέρα είχαν προχωρήσει σε εθνοκαθάρσεις στην Ουκρανία και μάλιστα είχαν εξοντώσει 100.000 Πολωνούς στην Γαλικία και στην Βολχινία.

Η Πολωνία σήμερα υποστηρίζει το απόγονο καθεστώς εκείνης της σκοτεινής περιόδου που στοίχισε την ζωή σε πολλές χιλιάδες Πολωνούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/morphonios/status/1517083106544697344

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.