
Διασώθηκε ένα σκυλάκι από θαλάσσια περιοχή μεταξύ Περάματος και Σαλαμίνας απο πλήρωμα πλοίου.
Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, το πλήρωμα του φέρι μποτ «Ελευθέριος» έσωσε έναν σκύλο, ο οποίος είχε πέσει στη θάλασσας και βρέθηκε σε περιοχή μεταξύ Περάματος και Σαλαμίνας.
Κατάφεραν να περισυλλέξουν το ζωάκι από το νερό και το ανέσυραν από τα παγωμένα νερά και του παρείχαν την απαραίτητη φροντίδα και τον μετέφεραν να ασφάλεια στην ακτή.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.