ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο viral ειδικός στο Κουνγκ φου που σηκώνει βάρη… με τις βλεφαρίδες του (βίντεο)

Ο viral ειδικός στο Κουνγκ φου που σηκώνει βάρη… με τις βλεφαρίδες του (βίντεο)

Απίστευτες ικανότητες έχει αναπτύξει ο Κινέζος Γου Σονγκ χάρη στην ενασχόλησή του με το κουνγκ φου από την ηλικία των 12 ετών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Γου μπορεί και να σηκώνει βάρη με τις… βλεφαρίδες του και να περνάει από το στόμα του και να βγάζει από τη μύτη του δηλητηριώδη φίδια.

Εξηγώντας πώς τα καταφέρνει ο αγνώστου ηλικίας Κινέζος υποστηρίζει ότι από παιδί έμαθε πώς να χειρίζεται αυτά τα φίδια ώστε να μην κινδυνεύει.

«Τα φίδια κρίνουν τα πάντα με την όσφρησή τους. Είναι δύσκολο γι’ αυτό να συνηθίσει τη μυρωδιά μου αλλά τα καταφέρνω» δήλωσε ο ίδιος.

Πλέον ελπίζει να μεταλαμπαδεύσει τις περίεργες ικανότητες του στον γιο του, ο οποίος ωστόσο δεν είναι τόσο ενθουσιώδης με την προοπτική αυτή.

Δείτε το απίστευτο βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.