ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα παγάκια αυτά πραγματικά «δεν υπάρχουν» – Δείτε τι μπορείτε να βάλετε στο καλοκαιρινό σας ποτό (φωτό)

Τα παγάκια αυτά πραγματικά «δεν υπάρχουν» – Δείτε τι μπορείτε να βάλετε στο καλοκαιρινό σας ποτό (φωτό)

“Δαμάζουμε” τον πάγο, κλείνοντας μέσα του χρώματα κι αρώματα, που κάνουν τα αναψυκτικά, τους χυμούς και τα κοκτέιλ μας ακόμη πιο απολαυστικά.

Μπορεί το ποτό, ο χυμός ή το αναψυκτικό να είναι η πρώτη ύλη για το ποτήρι μας, τα παγάκια όμως, μπορούν να δώσουν χρώμα, γεύση και ελκυστική εμφάνιση σε ό,τι κι αν σερβίρουμε. Προτάσεις, λοιπόν, για ευφάνταστα παγάκια που θα εντυπωσιάσουν και την πιο ταπεινή λεμονάδα.

Παγάκια με αρωματικά

Υλικά
μικρά φύλλα δυόσμου, βασιλικού, μέντας, δεντρολίβανου κ.λπ.
νερό
παγοθήκες

Γεμίζετε τις παγοθήκες σας μέχρι τη μέση με νερό και βάζετε στην κατάψυξη για 1-1½ ώρα μέχρι να μισοπαγώσουν. Πλένετε καλά τα φύλλα των αρωματικών προσέχοντας να μην τα πιέσετε πολύ και «τσακίσουν». Βγάζετε τις παγοθήκες από την κατάψυξη και εφόσον έχει μισοπαγώσει το νερό, βυθίζετε ένα ένα τα φύλλα. Απογεμίζετε με νερό και ξαναβάζετε στην κατάψυξη μέχρι να στερεοποιηθούν.

«Δίχρωμα» παγάκια

Υλικά
200ml χυμό λεμονιού
200ml χυμό κράνμπερι
παγοθήκες

Γεμίζετε τις παγοθήκες σας μέχρι τη μέση με το χυμό λεμονιού και βάζετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά. Βγάζετε τις παγοθήκες από την κατάψυξη, απογεμίζετε τις παγοθήκες με χυμό κράνμπερι και ξαναβάζετε στην κατάψυξη.

Παγάκια καρύδα-πορτοκάλι

Υλικά
350ml γάλα καρύδας
200ml χυμό πορτοκάλι
παγοθήκες

Βάζετε στις παγοθήκες από ένα δύο κουταλάκια του γλυκού γάλα καρύδας και βάζετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά. Βάζετε ένα δύο κουταλάκια του γλυκού χυμό πορτοκαλιού και βάζετε ξανά στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει και η δεύτερη στρώση. Τέλος, απογεμίζετε με γάλα καρύδας και αφήνετε να παγώσουν καλά. Στο τέλος, θα έχετε παγάκια ολόλευκα με μια εκτυφλωτική, πορτοκαλί γραμμή στο κέντρο τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.