ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Kαλλιεργούσαν χασισοφυτεία σε κτηνοτροφική μονάδα στις Σέρρες

Kαλλιεργούσαν χασισοφυτεία σε κτηνοτροφική μονάδα στις Σέρρες

Μέσα στους χώρους της κτηνοτροφικής μονάδας στις Σέρρες βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους οκτώ κιλών και 656 γραμμαρίων…

Δεν εξέτρεφε μόνο ζώα στην κτηνοτροφική μονάδα του σε περιοχή των Σερρών ένας 45χρονος επιχειρηματίας, αλλά καλλιεργούσε και χασισοφυτεία την οποία συντηρούσαν και περιποιούνταν ένας 39χρονος Έλληνας και μία 42χρονη Βουλγάρα.

Οι δυο τους εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών από το Κιλκίς που δέχθηκαν πληροφορίες για όσα συνέβαιναν στο χώρο και συνελήφθησαν, ενώ φρόντιζαν τα συνολικά 24 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 4,50 ως πέντε μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα στους χώρους της κτηνοτροφικής μονάδας, ο ιδιοκτήτης της οποίας απουσίαζε και αναζητείται, βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους οκτώ κιλών και 656 γραμμαρίων, 18 γραμμαρία κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα» και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ερευνάται αν έκαναν και διακίνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.