ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

«Εισέβαλε» στην Κορέα με… ροζ φουστίτσα! (βίντεο)

«Εισέβαλε» στην Κορέα με… ροζ φουστίτσα! (βίντεο)

Μια από τις πιο ξεκαρδιστικές εικόνες των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων χάρισε ο 54χρονος Μαρκ Ρόμπερτς, ο οποίος έκλεψε την παράσταση με την εμφάνιση (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Πριν αναλύσουμε το τι έκανε ο αθεόφβος Βρετανός από το Λίβερπουλ και πατέρας τριών παιδιών, πρέπει να παραθέσουμε ορισμένα στοιχεία για το παρελθόν του.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία (ναι, ναι υπάρχουν κι αυτού του είδους) ο Μαρκ Ρόμπερτς έχει “εισβάλει” 519 φορές, γυμνός ή σχεδόν γυμνός σε διάφορα γεγονότα, κυρίως αθλητικά, αλλά όχι μόνο…

“Αγάπη + Ειρήνη” ήταν το μήνυμα που υπήρχε γραμμένο στο σώμα του με τον Ρόμπερτς να σχηματίζει με τα χέρια του μια καρδιά, προσπαθώντας να ισορροπήσει (όχι με ιδιαίτερη επιτυχία) στον πάγο, προσφέροντας μια μοναδική παράσταση (κι όλοι αναρρωτιούνται αν θα είναι η τελευταία του).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.