ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Παναττική 4ωρη στάση εργασίας αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο συλλαλητήριο των ΑμεΑ

Παναττική 4ωρη στάση εργασίας αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο συλλαλητήριο των ΑμεΑ

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί έχει προγραμματιστεί σήμερα από την Εθνική Συνομοσπονδία των Ατόμων με Αναπηρία, με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ. Θα ακολουθησει πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.

Παναττική στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 αποφάσισε η ΓΣΕΕ, ώστε να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο και οι εργαζόμενοι.

Συγκεκριμένα η Συνομοσπονδία αναφέρει πως «έλαβε απόφαση για την 4ωρη Παναττική στάση μετά από αίτημα της ΕΣΑμεΑ, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους με αναπηρία, στους γονείς τους, στα μέλη των οικογενειών τους αλλά και σε κάθε ευαισθητοποιημένο εργαζόμενο για θέματα αναπηρίας, να μετάσχει στο Συλλαλητήριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΑΔΕΔΥ από την πλευρά της έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως την λήξη της βάρδιας για εργαζόμενους ΑμεαΑ στο Δημόσιο, ώστε να λάβουν μέρος στην κινητοποίηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.