ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιάννης Αγγελάκας: «Συγνώμη πατέρα – Θα ανέβαινα και εγώ στο τρένο αν ήξερα ότι έδιναν αποζημιώσεις» (upd)

Η ανάρτηση του τραγουδιστή για το έγκλημα στα Τέμπη και τις κυβερνητικές εξαγγελίες

Γιάννης Αγγελάκας: «Συγνώμη πατέρα – Θα ανέβαινα και εγώ στο τρένο αν ήξερα ότι έδιναν αποζημιώσεις» (upd)

Την υπόθεση των αποζημιώσεων στους συγγενείς των θυμάτων  του εγκλήματος των Τεμπών καυτηρίασε ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Αγγελάκας,  αναφερόμενος ειρωνικά στις αποζημιώσεις που δίνει η κυβέρνηση λέγοντας μεταξύ άλλων:  «αυτό το κράτος δεν μας λέει τίποτα από πριν. Ούτε ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα – γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος».

Ο Γιάννης Αγγελάκας θέλησε να σχολιάσει έτσι  τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο τραγουδιστής έκανε μια ειρωνική και πικρή ανάρτηση στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το θέμα των αποζημιώσεων και την τραγωδία στα Τέμπη με τη μοιραία σύγκρουση των δυο τρένων.

Ο Γιάννης Αγγελάκας ανέφερε στην ανάρτησή του για τα Τέμπη:

«Συγνώμη πατέρα. Αν το ΄ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο. Γιατί όχι;

Θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά αυτό το άτιμο το κράτος δεν μας λέει τίποτα από πριν. Ούτε ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα – γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.